Η Στέβια στην Ελλάδα – Τεχνικές Παραγωγής, Δυναμική της Καλλιέργειας, Οικονομικότητα.
Αγρίνιο Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 Αίθουσα Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας(ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 53 & ΣΜΥΡΝΗΣ) Ώρα έναρξης 17:00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
05:00 μμ – 05:15 μμ Προσέλευση
05:15 μμ – 05:30 μμ Χαιρετισμοί Παύλος Μοσχολιός Δήμαρχος Αγρινίου
05:30 μμ – 06:00 μμ Καλλιέργεια -Έρευνα στην Ελλάδα-Προοπτική
Λόλας Πέτρος Καθηγητής, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών, Παν/μιο Θεσσαλίας
06:00 μμ – 06:30 μμ Στέβια μια φυσική , γλυκιά λύση ως υποκατάστατo της ζάχαρης
Ταραντίλης Πέτρος Επίκουρος Καθηγητής Ενόργανης Χημικής Ανάλυσης Φυτικών Προϊόντων Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
06:30 μμ – 06:50 μμ Οικονομικότητα καλλιέργειας στέβιας στην Ελλάδα
Σουίπας Σπυρίδων Γεωπόνος , Υποψ. Διδάκτορας, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών, Παν/μιο Θεσσαλίας
06:50μμ – 07:10 μμ Μέθοδοι παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού στέβιας
Ντζάνης Ηλίας Γεωπόνος πρώην προϊστάμενος Κ.Σ.Ε.Α. ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.
07:10 μμ – 07:30 μμ Στέβια, ένα φυτό χωρίς εχθρούς και ασθένειες;
Καραπαπά Βασιλική Γεωπόνος Φυτοπαθολόγος Ph.D.Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής Δήμου Αγρινίου
07:30 μμ – 08:00 μμ Συζήτηση – Ερωτήσεις