Άξιος της μοίρας του ο Παναιτωλικός – Ήττα από τη Δόξα Δράμας στο Αγρίνιο (video) – Tέλος ο Τεννές

Άξιος της μοίρας του ο Παναιτωλικός έχασε από τη Δόξα Δράμας στο Αγρίνιο και τώρα βρίσκεται σε περιπέτειες. Τρία τσουβάλια ευκαιρίες έχασαν οι επιθετικοί του Παναιτωλικού , ενώ η Δόξα Δράμας έχοντας σωστή τακτική κατάφερε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και να πάρει το παιχνίδι. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα για τον Παναιτωλικό, από τη στιγμή που αγνοεί τη νίκη από τις 11 Δεκέμβρη με το μέλλον του Τεννέ να προμηνύεται εξαιρετικά δυσοίωνο. Στο τέλος του αγώνα υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Μπάμπη Τεννέ από τους φιλάθλους του Παναιτωλικού, ενώ φαίνεται πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που κάθισε στον πάγκο της ομάδας. Τελικά ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι εκδήλωσε την πρόθεση να παραιτηθεί από τη θέση του.

[dailymotion width=”500″ height=”221″]http://www.dailymotion.com/video/xoggiy_6y-yyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyy-0-2-highlights_sport?start=9#from=embed[/dailymotion]

Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα παρά τις προσπάθειες των παικτών, ούτε οι γηπεδούχοι, ούτε οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία, κράτησαν όμως ζεστό τον κόσμο στις κερκίδες. Από το 30’ και έπειτα έγινε ο… κακός χαμός. Ο Ονουάτσι έπαιξε «1-2» με τον Θεοδωρίδη στο 31’ και δέχθηκε πάσα «πάρε-βάλε», ωστόσο νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Σέρεμετ (απέκρουσε με τα πόδια). Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Δραμινοί βγήκαν τρεις εναντίον τριών στην κόντρα με τη μπάλα να την έχει ο Αραβίδης. Η επιλογή του να πλασάρει από το ύψος της περιοχής και πλάγια αριστερά αποδείχτηκε σωστή και κατάφερε να κρεμάσει τον Τσενάμο.

Παρά το δεδομένο σοκ, ο Παναιτωλικός πήρε αμέσως… μπροστά και έκλεισε τους Μαυραετούς στα καρέ τους. Ο Ονουάτσι έγινε για δεύτερη φορά μοιραίος στο 38’. Αυτή τη φορά, το «1-2» έγινε με τον Αντι, αλλά η κατάληξη ήταν και πάλι η ίδια. Ο Σέρεμετ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ και κράτησε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 43’ Ονουάτσι, Αντι και Θεοδωρίδης έπιασαν τρία συνεχόμενα σουτ, όλα όμως κόντραραν σε σώματα αμυντικών. Στη εξέλιξη της φάσης και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Θεοδωρίδης έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Σλοβένος γκολκίπερ της Δόξας είχε αποφασίσει ότι τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, γκολ δεν θα δεχόταν…

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Τεννές έριξε στο ματς τον Χαριστέα αντί του Φερνάντες και στο 49′ είδε την τύχη να γυρνά την πλάτη στον Ονουάτσι. Αυτή τη φορά δεν τον νίκησε ο Σέρεμετ, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ της Δόξας με το 1-0 να παραμένει. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση και στο αμέσως επόμενο λεπτό είδαν το σουτ του Μουμίν να τραντάζει το δεξί δοκάρι της Δόξας. Το σφυροκόπημα της εστίας των Δραμινών συνεχιζόταν με τον Καμαρά να είναι αυτή τη φορά ο παίκτης που δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον πορτιέρο της Δόξας που έδειχνε ανίκητος.

Ο Κατσαβάκης έσπευσε να αλλάξει πρόσωπα για να βοηθήσει την ομάδα του καιτο 56′ έβγαλε τους επιθετικογενείς, Κυβελίδη και Ουέλινγκτον και έριξε στο παιχνίδι τους αμυντικογενείς, Γελαδάρη και Λεάντρο για να περιορίσει τη δράση του Παναιτωλικού.Και από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έκαναν αυτές τις δυο κινήσεις, στο 60′ ο Τεννές ρίσκαρε ακόμα περισσότερο βγάζοντας τον Σιόντη και βάζοντας τον νεοαποκτηθέντα, Κανγκά Ακαλέ.

Το 1-0 παρέμενε με την πίεση του Παναιτωλικού στην εστία της Δόξας να μειώνεται… Οι αλλαγές του Κατσαβάκη φαινόταν να πιάνουν τόπο με τους Αγρινιώτες ναι μεν να ΄χουν την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην είναι το ίδιο απειλητικοί και καυτοί, όπως στην έναρξη του δεύτερου 45λεπτου.Ετσι η Δόξα άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει τα πάνω της και στο 73′ σε κόντρα με τους Ρούτση, Αραβίδη απείλησε για να δει τον Γιάχο στο 75′ να την αδικεί… Ο ρέφερι από τη Χίο έκανε φάουλ και κίτρινη την ανατροπή-πέναλτι του Αραβίδη από τον Τζενάμο που έπρεπε να αποβληθεί με τα 1-0 να παραμένει, μιας και η εκτέλεση του Λεάντρο που ακολούθησε, βρήκε τον πορτιέρο του Παναιτωλικού σε ετοιμότητα.

Η Δόξα φαινόταν αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί και την παραμικρή ευκαιρία που θα της έδινε ο Παναιτωλικός που ασχολούταν, πλέον, με την επίθεση ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Και εκεί που άπαντες ανέμεναν το 1-1, ήρθε στο 80′ ο Λίμα σε κόντρα επίθεση εκμεταλλευόμενος την παντελή απουσία αμυντικών να γράψει το 2-0 υπέρ της ομάδας της Δράμας και να ρίξει επί της ουσίας τους τίτλους τέλους στο ματς, στο οποίο οι Αγρινιώτες έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Ρότσα στις καθυστερήσεις.

Το φίλμ του αγώνα
2′ Σουτ ο Ουέλιγκτον η μπάλα μετά από κόντρες βγήκε κόρνερ
7′ Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό που βγήκε στην αντεπίθεση με τον Θεοδωρίδη να βρίσκει τον Ονουάτσι εκείνος τον Καμαρά, ο οποίος έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
12′ Καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό αλλά το τελείωμα του Άντι ήταν πολύ κακό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.
32′ Μοναδική ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, με τον Ονουάτσι να βγαίνει απέναντι από τον Σέρεμετ και τον τερματοφύλακα της Δόξας να διώχνει.
34′ Γκολ για τη Δόξα! Ο Αραβίδης έφυγε στον αιφνιδιασμό και αντί να κάνει την πάσα, πλάσαρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τζενάμο για το 0-1!
38′ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Ονουάτσι αλλά Σέρεμετ τον έκοψε για δεύτερη φορά.
43′ Κοντά στο γκολ ο Παναιτωλικός με το σουτ του Θεοδωρίδη να βγαίνει άουτ.
43′ Κεφαλιά του Θεοδωρίδη αποκρούει ο Σέρεμετ.
49′ Ο Ονουάτσι σούταρε από το ύψος του πέναλτι, νίκησε τον Σέρεμετ, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.
50′ Νέο δοκάρι με σουτ του Μουμίν έξω από την περιοχή!
53′ Αποκρούει ο Σέρεμετ με το πόδι σε τετ α τετ με τον Καμαρά!
54′ Ο Σέρεμετ αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Ρότσα.
47′ Ωραία ατομική προσπάθεια του Θεοδωρίδη, ο οποίος έπιασε γυριστό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ περνώντας δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σέρεμετ.
64′ Σουτ-βολίδα του Θεοδωρίδη, ο Σέρεμετ μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια…
69′ Σουτ του Ακαλέ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα…
70′ Σουτ του Θεοδωρίδη η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.
72′ Φάση διαρκείας για τον Παναιτωλικό με το σουτ του Καμαρά να φεύγει ψηλά άουτ.
76′ Ο Τσενάμο αποκρούει θεαματικά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάντρο.
78′ Έχασε και αυτό ο Παναιτωλικός. Ύστερα από σέντρα του Ακαλέ από αριστερά, ο Ρότσα μόνος του έστειλε την μπάλα άουτ.
80′ Γκολ για τη Δόξα: Η Δόξα έφυγε στην αντεπίθεση με τον Λίμα να γράφει το 0-2!
90’+1′ Δεύτερη κίτρινη στον Ρότσα. Με δέκα ο Παναιτωλικός στις καθυστερήσεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Φερνάντες (46′ Χαριστέας), Ντολεζάι, Σιόντης (60′ Ακαλέ), Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι.
ΔΟΞΑ ΔΡ.: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Βέρτζος, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς (62′ Ρούτσης), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Ουέλινγκτον (56′ Γελαδάρης), Κυβελίδης (56′ Λεάντρο).
ΣΚΟΡΕΡΣ: 35′ Αραβίδης, 80′ Λίμα
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Τζενάμο – Ψυχογιός, Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος, Λεάντρο, Σέρεμετ
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 90+’ Ρότσα (2η κίτρινη)
ΔΟΚΑΡΙΑ: 49′ Ονουάτσι, 50′ Μουμίν