Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο (video)

Ολοκξηρώθηκε πρίν λίγη ώρα το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τους Εργατικού Κέντρου Αγρινίου συγκεντρώθηκαν στη πλατεία Δημοκρατίας, όπου την κεντρική οιμιλία απηύθυνε ο προέδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Κώστας Μαργιώλης.

Ο κ. Μαργιώλης στην ομιλία του κατηγόρησε τους ποιλιτκούς αρχηγούς για θεατρινισμό με τον οποίο προσπαθούν όπως είπε, να ξεγελάσουν το λαό πως δήθεν διαπραγματεύονται “απέναντι στη κακιά Μερκελ και την κακκή Τρόικα”. Ενώ για τα νέα μέτρα τόνισε πως με αυτά ” περνάνε βαριές αλυσίδες στον λαό για να σωθούν τα μονοπώλια”. Ακόμη ο κ. Μαργιώλης επιτέθηκε στις συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ επιεδή κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να διαπραγματευτούν την φτώχια των εργαζομένων.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου. Υπ[ενθυμίζεται πως αύριο Παρασκευή το ΠΑΜΕ μαζί με το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου συμμετέχουν στην νέα 48ωρη απεργία, που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα του νέου μνημονίου, και διοργανώνουν απεργιακή κινητοποίηση με συγκέστωση στις 10:00 το πρωί, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

[youtube width=”500″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=NT_Fohb-gTQ[/youtube]