Βισβίκης : Στο ΠΑΣΟΚ “συνυπάρχουν” δυο κόσμοι – Στηρίξη σε πρόσωπα που θα βάλουν πλάτη για τον τόπο μας

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το Μεσολογγι με ανακοίνωσή του σχολιάζει τα τεκτενόμενα στο χώρο μετά την ίδρυση του ΚΙΔΗΣΟ από τον Γ. Παπανδρέου. “Δεν θα κάνω πολιτική ανάλυση τι και για ποιο λόγο πρέπει να ψηφίσουμε στις 25 Γενάρη. Το μόνο που πρέπει να σταθμίσουμε όλοι μας είναι ότι το Μεσολόγγι αλλά και ο νομός μας έχει μείνει χωρίς ουσιαστική εκπροσώπηση για πολλά χρόνι. Άρα το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι ο καθένας να στηρίξει πρόσωπα τα οποία θα βάλουν πλάτη για τον τόπο μας σε οπουδήποτε πολιτικό σχήμα κι αν ανήκουν” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:
Ηλιθιότητες τα περί αποστασιών και προδοτών!
Είναι γνωστή η άποψη μου για τον Γιώργο Παπανδρέου και δεν αλλάζει. Τον θεωρώ κακιά περίπτωση για την χώρα και καταστροφή του ΠΑΣΟΚ. Αν κάποιον πρόδωσε, αυτός είναι ο πατέρας του ο Ανδρέας όταν ο Γιώργος έκανε την συναλλαγή με τον Σημίτη. Αυτά για την ιστορία και αποτελούν προσωπική μου άποψη και μόνο.
Αλλά να μιλάμε για προδότες κι αποστασίες για όσους τον ακολουθούν στο νέο του Κίνημα είναι ηλιθιότητα. Από καιρό στο ΠΑΣΟΚ “συνυπάρχουν” δυο κόσμοι. Και το βάζω εντός εισαγωγικών γιατί ο ένας κόσμος έχει καιρό να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ μέσα στο παραβάν. Λογικό, λοιπόν, εφόσον δεν υπάρχει σημείο επαφής, να ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του.
Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ο ΓΑΠ είχε κάθε δικαίωμα να προχωρήσει σε οποιαδήποτε πολιτική κίνηση. Η ιστορία θα κρίνει αυτή του την επιλογή, αλλά η άποψη μου είναι ότι οι πρώην αρχηγοί κι ιδίως πρώην πρωθυπουργοί, δεν φέρονται έτσι στο κόμμα τους… Όσο για τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του θα επαναλάβω ότι είναι ηλίθιοι όσοι τους θεωρούν αποστάτες και προδότες. Έχουν διαφορετικά πιστεύω και τα εκφράζουν τίμια αυτή τη φορά με την ξεκάθαρη στάση τους και την συμμετοχή τους σε ένα νέο πολιτικό σχήμα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που δεν έχει ανάγκη ο τόπος είναι ο αλληλοσπαραγμός.
Δεν θα κάνω πολιτική ανάλυση τι και για ποιο λόγο πρέπει να ψηφίσουμε στις 25 Γενάρη. Το μόνο που πρέπει να σταθμίσουμε όλοι μας είναι ότι το Μεσολόγγι αλλά και ο νομός μας έχει μείνει χωρίς ουσιαστική εκπροσώπηση για πολλά χρόνι. Άρα το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι ο καθένας να στηρίξει πρόσωπα τα οποία θα βάλουν πλάτη για τον τόπο μας σε οπουδήποτε πολιτικό σχήμα κι αν ανήκουν. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε από τις 26 του μηνός και μετά…