Στη Γαλλία αύριο ο Σαμαράς – Αναβάλλεται η επίσκεψή του στην Αιτωλοακαρνανία

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στην Αιτωλοακαρνανία, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή.

Ο Αντ. Σαμαράς Θα βρεθεί αύριο στο Παρίσι στην πορεία των ευρωπαίων ηγετών ως ένδειξη συμπαράστασης και μνήμης για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τα τελευταία 24ωρα στην γαλλική πρωτεύουσα.Στη μεγάλη πορεία έχουν κληθεί να μετάσχουν σχεδόν όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της Γαλλίας, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων και θρησκειών. Πολλοί ξένες ηγέτες θα βρίσκονται στην Πλατεία Δημοκρατίας κατόπιν πρόσκλησης του Φρανσουά Ολάντ, μεταξύ των οποίων εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά οι Ντέιβιντ Κάμερον, Άνγκελα Μέρκελ, Ματέο Ρέντσι, Μαριάνο Ραχόι και Σαρλ Μισέλ, καθώς και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Ο Πρωθυπουργός επρόκειτο να μιλήσει στις 6.30 στο Αγρίνιο, ενώ προηγουμένως θα επισκεπτόταν το Μεσολόγγι. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού δεν αποκλείεται να μετατεθεί για τα μέσα της εβδομάδας χωρίς ακόμη να έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το ποια μέρα θα έρθει στην Αιτωλοακαρνανία.