Δημοτικό Συμβούλιο στην… ώρα Βενιζέλου

Δεν ξέρουμε αν είχε τέτοιο σκοπό ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου που υπέγραψε την πρόσκληση για τη συνεδρίαση της ερχόμενης Παρασκευής στις 7 το απόγευμα. Αλλά η συνεδρίαση συμπίπτει χρονικά με την ομιλία του Ευ. Βενιζέλου στο Αγρίνιο και απ’ ό,τι φαίνεται από τους παρόντες και τους απόντες στη συνεδρίαση από τη μεριά της παράταξης Μοσχολιού θα φανεί και πόσοι ακόμη στηρίζουν ΠΑΣΟΚ. Ο τέως δήμαρχος φυσικά θα είναι παρών στη συνεδρίαση, αφού είναι υποψήφιος με το κόμμα Παπανδρέου, αλλά ακόμη και αν απουσιάζει πιθανότατα θα βρίσκεται σε κάποια περιοδεία. Από τους παρόντες/απόντες συμβούλους όμως της παράταξης Μοσχολιού θα φανεί ποιοι μεταπήδησαν στο ΚΙΔΗΣΟ και ποιοι παραμένουν ΠΑΣΟΚ.

Πάντως η συνεδρίαση έχει μόνο δυο θέματα στην ημερήσια διάταξη την αναμόρφωση προϋπολογισμού και την έγκριση διενέργειας προμήθειας για τη «σίτιση δικαστικών αντιπροσώπων και μελών εφορευτικής επιτροπής κατά τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015», θεωρητικά λοιπόν με λίγη καλή θέληση ίσως να προλάβουν και το συμβούλιο και το Βενιζέλο.

ΥΓ: το παράπανω σχόλιο βέβαια γίνεται έτσι για να περνά η ώρα, γιατί, όπως έχει πει παλιότερα ο Παύλος Μοσχολιός στο δημοτικό συμβούλιο “και που ξέρετε εσείς, τι κάνουμε εμείς μέσα στο παραβάν;”