Σκέφτεται να τα βροντήξει ο Κωστούλας, αν δεν…

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διαθέτει τη µοναδική ικανότητα να διώχνει από κοντά του -ακόµα και χωρίς να το θέλει- και τους λιγοστούς πραγµατικούς επενδυτές που έχει. Και ένας απ’ αυτούς είναι και ο Φώτης Κωστούλας, ο οποίος µε την τροπή που πήραν πλέον τα πράγµατα στο Αγρίνιο είναι ιδιαίτερα προβληµατισµένος και έχει αρχίσει να σκέφτεται όλα τα ενδεχόµενα.

Ακόµη και το ακραίο σενάριο της φυγής του από τον Παναιτωλικό! Το χειρότερο για τους οπαδούς των «καναρινιών» είναι πως τα παραπάνω δεν είναι µόνο σκέψεις του Κωστούλα αλλά εκµυστηρεύσεις σε στενούς του συνεργάτες καθώς και σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου τους οποίους εµπιστεύεται. Η πορεία της οµάδας, τα πολλά χρήµατα χωρίς αντίκρισµα που έχει χαλάσει, το «κυνηγητό» που δέχεται από τοπικούς φορείς της πόλης, είναι µόνο µερικά από τα αίτια.

Πολλά θα κριθούν από το αν ο Παναιτωλικός θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα, κάτι που έθεσε και ο ίδιος ως προτεραιότητα σε συζητήσεις που είχε την Κυριακή το βράδυ, ακόµη και µε απλούς οπαδούς της οµάδας. Γι’ αυτό και µέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του.

Εάν, όµως, τελικά η µάχη χαθεί και ο Παναιτωλικός επιστρέψει στη Football League, τότε η σκυτάλη ίσως παραδοθεί αλλού. Αλλωστε, το καθήκον του, δηλαδή να αφήσει παρακαταθήκη µια οµάδα εντελώς «καθαρή» από χρέη, το έχει κάνει και µε το παραπάνω.

sentragoal.gr