Μπελεβώνης : Δεν είμαι ο αρχισκάουτερ – Οι μεταγραφές έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή

Στο ραδιοφώνο του 9,37 και στους Γιάννη και Μπάμπη Τσιρώνη μίλησε σήμερα το πρωί ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης.

Ο κ. Μπελεβώνης επιβεβαίωσε πλήρως με τα λεγόμενά του το ρεπορτάζ του AgrinioCulture.gr και παραδέχθηκε πως στο ΔΣ της περασμένης Δευτέρας είχε παρατηθεί ωστόσο η παραίτηση αυτή δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ απάντησε στην κριτική που ακούγεται το τελευταίο διάστημα για τα τεκταινόμενα στο Παναιτωλικό και υπεραμύνθηκε του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας γίνονταν πάντα με τις υποδείξεις και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. “Δεν είμαι ο αρχισκάουτερ, ούτε τεχνικός διευθυντής” ανέφερε χαρκατηριστικά, απαντώντας στην κριτική που στοχεύει στον ίδιο.

Ο κ. Μπελεβώνης δήλωσε ακόμη πως η διοίκηση θα συνεχίζει να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές και πως πολλούς ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού θα τους ήθελαν και άλλες ομάδες. Ο κ. Μπελεβώνης αναφέρθηκε ακόμη και στο θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις περί Αγρινίου του Άγγελου Χαριστέα. Συγκεκριμένα ανέφερε πως δημιουργήθηκαν λάθος εντυπώσεις από ένα μεμονωμένο κομμάτι των δηλώσεων του Άγγελου Χαριστέα, πρόσθεσε μάλιστα πως είναι τιμή για την πόλη και τον Παναιτωλικό που ο Χαριστέας φορά τη φανέλα της ομάδας και πως ο ποδοσφαιριστής δεν έπαψε ποτέ να διαφημίζει τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο στην Ελλάδα και το εσωτερικό.

Τέλος ο κ. Μπελεβώνης αναφέρθηκε σε μια μερίδα δημοσιογράφων που ασχολούνται με την ομάδα, που εσκεμμένα θέλουν να δημιουργούν πρόβλημα με τις υπερβολές τους στην ομάδα. Σημείωσε μάλιστα χαρακτηριστικά πως ποτέ στις εκπομπές τους δεν φιλοξένησαν την άποψη των ανθρώπων της διοίκησης.